Care este situația lui Salomao. Ce i-a spus la amical lui Contra


Dinamo încearcă să scape de toți jucătorii cu salarii mari care nu ar mai putea continua și din vară, când se anunță formarea unei echipe cu care Rednic să se bată la titlu. Cum Diego Salomao este jucătorul cu unul dintre cele mai mari salarii din lot și lui îi expiră contractul în iunie 2019, dinamoviștii speră să scoată o sumă de bani frumușică și să-l transfere în următoarele zile. De aceea el nu a jucat niciun minut în amicalul cu Hajduk Split, deși nu are nicio problemă medicală.

„În ciuda tuturor informațiilor care apar prin presă, prețul real al lui Salomao este de 300.000 de euro. Chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract, asta nu înseamnă că putem să acceptăm chiar orice ofertă pentru el. Să nu uităm că Diogo este golgeterul echipei!”, a declarat președintele Alexandru David pentru GSP.ro.

Salomao ar avea mai multe oferte din Arabia Saudită, dar și din Spania, și speră ca situația lui să se rezolve cât mai repede. Pentru Diogo este important salariul pe care l-ar putea obține la o altă echipă, mai ales că soția sa îi va dărui primul copil în luna februarie. El a discutat preț de mai multe minute astăzi cu omul pe care l-a adus la Dinamo, Cosmin Contra, despre situația sa.

Citește și:

Mihai Răduț a clarificat situația. Ce spune despre un transfer la Dinamo

-->
Previous Mihai Răduț a clarificat situația. Ce spune despre un transfer la Dinamo
Next Cine a fost căpitanul lui Dinamo astăzi: ”E o mare onoare pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *