Care este sigla preferată a legendelor


-->
Procesul pentru alegerea noii sigle a lui Dinamo a continuat în ultimele ore cu votul legendelor clubului.

30 de foști mari foști antrenori și fotbaliști ai lui Dinamo au votat, iar alegerea a fost reprezentată de sigla cu un chenar auriu, ”logo 5” din lista finalistelor, care a fost preferată și de suporteri și care intră în runda a treia cu 10 puncte din tot atâtea posibile.

Locul I: 130 puncte (Logo 5) – 5 puncte pentru clasamentul final
Locul II: 115 puncte (Logo 1) – 4 puncte pentru clasamentul final
Locul III: 95 puncte (Logo 2) – 3 puncte pentru clasamentul final
Locul IV: 58 puncte (Logo 4) – 2 puncte pentru clasamentul final
Locul V: 52 puncte (Logo 3) – 1 puncte pentru clasamentul final

Dacă al cincilea model din lista finalistelor e lider după două sesiuni de vot, locul doi este împărțit, cu câte șase puncte, de logo-urile unu, doi și patru, iar a treia propunere e ultima clasată, cu două puncte.

După voturile suporterilor și legendelor clubului, urmează să-și mai exprime opinia membrii DDB, jucătorii din lotul actual și antrenorii de la centrul de copii și juniori și o comisie formată din angajații departamentului de marketing al clubului.

Ce părți mai au să-și exprime părerea

A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, unul dintre acționarii clubului nostru. Modul de punctaj va fi același ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanți jucători din lotul actual și din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Același punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanții de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi același, ca la prima comisie.

Punctajele vor fi publicate într-un comunicat oficial, împreună cu noul logo ales câștigător pe 14 mai 2022, de ziua clubului, când Dinamo București va împlini 74 de ani. 🔝

Noul logo va deveni oficial începând cu sezonul 2022-2023, urmând a fi prezent pe toate echipamentele de joc ale echipei noastre, dar și pe produsele oficiale în magazinul online și în magazinul de prezentare al clubului.

Citește și:

Sorin Oprescu, condamnat la 10 ani! Ar fi plecat din țară

Previous Prima reacție a lui Răzvan Zăvăleanu
Next Se anunță invazie alb-roșie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *