Capitolul la care Dinamo e lider și FCSB ultima


Dinamo este echipa cea mai disciplinată din Superliga, fără să primească vreun cartonaș roșu. Pe de altă parte, FCSB este echipa cu cele mai multe eliminări, având șapte cartonașe roșii, dintre care două pentru Coman.

În acest sezon, FCSB a avut mai mulți jucători eliminați: Florinel Coman (2), Darius Olaru, Alexandru Pantea, Nana Antwi, Joyskim Dawa și Valentin Crețu. Urmează în această listă Voluntari și Poli Iași, ambele cu câte cinci eliminări.

Celelalte trei echipe care concurează cu FCSB pentru titlu – Universitatea Craiova, Rapid și CFR Cluj – au în total 8 cartonașe roșii, doar unul mai mult decât FCSB, și această statistică include și eliminările dictate de antrenori.

În ceea ce privește cartonașele galbene, FC Botoșani conduce clasamentul cu 86 de avertismente, fiind urmată de Oțelul Galați cu trei și de Petrolul cu patru mai puține.

Universitatea Craiova are cele mai multe cartonașe galbene dintre echipele fruntașe, cu 79, trei mai multe decât liderul SuperLigii.

Dinamo a primit 78 de cartonașe galbene, Costin Amzăr fiind lider la acest capitol

Surprinzător sau nu, Rapid și CFR Cluj au primit cele mai puține avertismente în acest sezon, cu 56 și respectiv 54 de cartonașe galbene. De menționat că împotriva Rapidului nu s-a dictat până acum nicio lovitură de pedeapsă.

Toate aceste cartonașe au fost șterse odată cu intrarea în Play-off/Play-out.

Citește și:

Gigi Becali s-a retras la mănăstire în postul Paștelui, pentru a scăpa de păcate!

Previous OFICIAL Dinamo va avea un stadion nou
Next Propunere interesantă din partea DDB Italia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *