Căpitanul lui Dinamo povestește cum a aflat că va fi tată: ”Mi-a dat o scrisoare”


De multe ori uităm că în spatele fotbaliștilor care evoluează pentru Dinamo și care aduc suporterilor bucurii sau neîmpliniri se află oameni care au sentimente și au o viață mai mult sau mai puțin normală. Căpitanul lui Dinamo ales după ce a plecat Steliano Filip la Hajduk Split, Sergiu Hanca, a povestit cum a aflat că va fi tată.

„În momentul în care am semnat primul contract de fotbalist profesionist mi-am pus anumite obiective. Tatăl meu este dinamovist convins, de la el am luat acest spirit. Obiectivul de a ajunge aici a fost al meu. Când am decis să mă bazez pe fotbal, părinţii au fost lângă mine. Acum mă concentrez pe munca mea de la Dinamo. Vreau să evoluez în Spania. Dacă ar fi vorba despre o echipă la care să progresez, aş accepta. Este o responsabilitate în plus să fiu căpitan. De când sunt cu Andreea m-am schimbat sunt mult mai responsabil, mai calculat. Se datorează totul ei. Ne ştiam de pe reţele de socializare de mulţi ani, eram amici, am început să vorbim mai mult…

Eu am fost accidentat, am venit la Bucureşti să fac tratamente, am început să ieşim şi aşa a început totul. Am cerut-o la botezul unei prietene de ale noastre. În vară, în prima zi când am venit din cantonament am mers să mâncăm undeva şi mi-a dat o scrisoarea în care mi-a scris că este însărcinată. Ne doream mult un copil. Este un sentiment unic nu poate fi descris în cuvinte, este o motivaţie să muncesc mai mult pentru viitorul lui. Ne-am gândit la botez, naşii vor fi tot naşii de la cununie, eu îmi doresc un băiat şi două fete. Momentat ea nu mai vrea… a fost o perioadă mai dificilă.” a spus Sergiu Hanca într-un interviu pentru Agenția Vip.

-->
Previous El mai lipsește de la Dinamo! Plan SF cu Mayweather în acțiune
Next Adrian Mutu recunoaște: ”Da, nu l-am vrut la Dinamo!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *