Căpitanul lui Dinamo ia atitudine: ”Lăsați-i să plece”


Dinamo a avut azi un meci amical cu Farul Constanța, terminat la egalitate, 2-2. Căpitanul lui Dinamo, Alex Răuță, a vorbit despre atmosfera din vestiar, dar și despre problemele pe care echipa le are.

”Am venit conectați aici, știam că va fi un meci greu. A fost un test util și pentru noi, și pentru ei. Suntem bucuroși că am făcut un joc bun contra unei echipe puternice. Într-adevăr, s-a schimbat atmosfera cu Flavius Stoican, dar nici cu Mircea Rednic nu era o atmosferă proastă. Antrenorul plătește însă când nu sunt rezultate.

Răuță și-a spus părerea și despre cazurile lui Steliano Filip și Plamen Iliev, fotbaliști care au cerul să fie lăsați liberi de contract pentru a se despărți de Dinamo în această iarnă:

”Sunt doi jucători de valoare. Avem nevoie de ei, dar dacă nu vor să mai rămână, ar trebui să li se dea drumul să plece, să nu-i țină cu forța. Cine nu vrea să rămână, să fie lăsat să plece”.

”Suporterii au greșit în cazul lui Sorescu, la Mioveni. Este conectat acum la Dinamo și va da totul până la sfârșit. Pentru noi ar fi o pierdere imensă dacă va plece. Ar fi bine pentru club că ar intra niște bani în conturi, însă pe plan sportiv am pierde mult”, Alex Răuță, căpitan Dinamo

Citește și:

Prințul Charles a pictat și România frumoasă și a expus-o la Londra

Previous Speranțe spulberate pentru Dinamo
Next Concluziile lui Stoican după remiza cu Farul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *