Căpitanul Craiovei amenință Dinamo: „Nicio șansă lui Dinamo”


Meci mare astăzi în Bănie. După 10 ani, adevărata Craiova se întoarce în Liga 1, iar primul meci pe care îl vor juca pe teren propriu va fi cu Dinamo.

Căpitanul juveților, Dragoș Albu, anunță un duel aprins luni seară, contra „câinilor”, marii rivali ai Craiovei.

„De-abia aștept meciul cu Dinamo, să-i încântăm pe suporteri, iar la final să ne bucurăm împreună de spectacol și de victorie. E primul meu meci contra câinilor ca fotbalist aici, sper să învingem. Cred că va fi o atmosferă de cinci stele.

Vom vedea dacă Sorescu va fi inamicul public numărul 1. Eu sper să nu dăm nicio șansă lui Dinamo. Avem un grup unit, o echipă bună, cred că vom arăta și în meci, sper că nu vor fi probleme. Suporterii ne vor da energie, eu sper să-i facem fericiți, contează doar victorie, cele 3 puncte”, a spus Albu, într-o conferință de presă.

„Mă aștept să fie 10.000 de oameni în tribune, cât mai mulți, cred că vor fi două galerii frumoase, fără incidente majore. Vin peste o mie de suporteri de la Dinamo? Foarte bine. Nu este problema mea câți vin, sper pentru noi și comunitatea din Craiova să fie un spectacol frumos și să învingem.”
– Adrian Mutu

Citește și:

Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, acuzați: ”Păcălesc”

-->
Previous Declarațiile lui Bonetti înaintea derby-ului cu Craiova
Next Ultimele informații legate de deplasarea fanilor la Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.