Candidat surpriză în locul lui Mutu pentru postul de director


Adrian Mutu a plecat la FRF, de fapt, l-a urmat pe nașul său, Cosmin Contra, noul antrenor al echipei naționale. Postul de director general la Dinamo a rămas vacant, iar Ionuț Negoiță nu s-a grăbit să-i găsească un ocupant. Roș-albii au transmis că nu sunt disperați să aducă un director general, cu toate că propuneri sunt. Destule.

După Florin Prunea și Marius Stan s-a speculat că Ianis Zicu ar putea ocupa funcția, însă fostul atacant dinamovist a spus că nu este interesat de post acum. La Telekomsport, Marius Stan a lansat un nou nume ce-ar putea fi numărul 1 executiv la club: ”Am auzit că Dinamo l-ar vrea pe Cornel Sfaițer, e un conducător bun, cu experiență. Dacă poți să duci o echipă mică în cupele europene, de ce nu ai putea reuși și la Dinamo?!”.

Cornel Sfaițer este șeful botoșănenilor, rivalii ”câinilor” la un loc în play-off în acest sezon. Recunoscut ca un mare suporter dinamovist, fără a ascunde acest detaliu, Sfaițer a promovat echipa moldavă în Liga 1 și a dus-o până în cupele europene.

-->
Previous Florentin Petre s-a întors în fotbal, ca antrenor principal
Next Dinamo revine pe loc de play-out după un meci fad la Botoșani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *