--> -->

Când vor veni investitorii la Dinamo


-->
Ioan Andone (62 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, a dezvăluit care va fi momentul în care la trupa din „Ștefan cel Mare” vor veni noi acționari.

Chiar dacă lucrurile nu par să se îndrepte prea curând la gruparea din „Ștefan cel Mare”, Ioan Andone crede că posibilii investitori vor dori să bage bani la Dinamo după ce „câinii” vor beneficia de un stadion nou.

La scurt timp după ce CNI a anunțat că noul stadion din „Groapă” se va construi în proporție de 90% și că o să aibă 25.000 de locuri, Ioan Andone este de părere că lucrurile vor arăta cu totul diferit la trupa „câinilor” în momentul în care vor fi demarate lucrările la noua arenă.

Andone: „Trebuie o nouă identitate”

„Asta nu o mai înţeleg acum (n.r. despre siglă), eu ştiam că totul e la domnul Badea, acum ce a intervenit acolo între conducerea actuală a lui Dinamo şi domnul Badea, pentru că domnul Badea rămâne dinamovist.

Acum nu au ce să facă, trebuie să schimbe sigla, trebuie o nouă identitate. O nouă identitate, care trebuie să treacă şi prin perioadele astea, nu cred că se vor rezolva lucrurile şi va fi stabilitate la Dinamo, că se va reveni la ce a fost înainte.

Eu cred că investorii vor apărea când se va începe noul stadion şi se va termina, pentru că ai altă emulaţie în momentul în care ai un stadion nou, oamenii… vine lumea cu drag la stadion, o să fie un stadion în centrul Bucureştiului şi sunt convins că poţi să te gândeşti la nişte investitori care să îşi facă un plan de lungă durată, ca Dinamo să revină şi să se bată pentru cupele europene”, a declarat Ioan Andone, potrivit Orangesport.

Citește și:

Uhrin, anunț pentru dinamoviști: ”Nu știu”

Previous Iuliu Mureșan vrea să plece de la Dinamo
Next Un jucător vrea să plece de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *