Când semnează Răducioiu și ce atribuții va avea


Administratorul special a lui Dinamo, Iuliu Mureșan, l-a contactat pe Florin Răducioiu imediat după ce Mircea Rednic a spus că-l vrea pe acesta.

Aceștia s-au întâlnit astăzi, iar răspunsul va fi dat în termen de 2 zile.
În direct la emisiunea Fotbal Club, oficial dinamovist a explicat că a discutat cu Florin Răducioiu pentru a veni la Dinamo, doar că, deocamdată, trebuie să fie soluționată problema contractelor de sponsorizare pe care cele două părți le are.

Iuliu Mureșan a declarat că, în cazul în care Răducioiu va ajunge la Dinamo, fostul mare fotbalist român va ocupa funcția de manager sportiv. Florin Răducioiu se va ocupa de tot ce înseamnă echipa și va putea sta pe banca tehnică alături de Mircea Rednic.

Mureșan a mărturisit că Florin Răducioiu a fost prima alegere a clubului, chiar dacă în vederile lui Dinamo a fost și Ionel Dănciulescu, cel care a făcut parte mai mulți ani din conducerea ”câinilor”.

”Am avut o discuție cu el. Problema este să verificăm dacă nu există ceva exclusivități. Mi-a spus că în două zile îmi comunică. De aceea am avut o discuție mai aplicată și mai concretă și aștept să îmi dea un răspuns. M-aș bucura să vină. I-am propus postul de manager sportiv. Ar trebui să se ocupe de echipă și prin asta de tot ce se înțelege.

Dacă vrea și Mircea Rednic, poate să stea și pe bancă. Cred că ar avea o influență bună asupra jucătorilor. Este unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut România în ultimul timp. Ar fi benefică prezența lui, mi-aș dori din suflet să vină.

Ne-am gândit foarte bine când ne-am oprit la el. La fel era și cu Dănciulescu. Eu l-am dorit din prima săptămână, dar nu a fost să fie. El a fost mulți ani la Dinamo în conducere și are o experiență mai mare”, a declarat Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Club.

Citește și:

Anghel Iordănescu intervine între Edi și Gigi Becali: ”I-a impus”

-->
Previous Un nou proces pierdut de Dinamo la TAS
Next Cine-l blochează pe omul cerut de Rednic: ”O să-l sun”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *