Când semnează al 14-lea transfer al lui Dinamo


Dinamo va înregimenta și al 14-lea transfer de la revenirea lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare. Chiar dacă fundașul central nu a impresionat în Slovacia, antrenorul lui Dinamo este specialist în a pune pe picioare jucători pe care nu-i aprecia și nu-i cunoștea nimeni, iar ulterior s-au transferat pe sume importante în Europa.

”Ivan Hladik va ajunge diseară la București, mâine va efectua vizita medicală și dacă totul va fi ok, atunci el va semna cu noi”, a spus David, la Matinal de la Digi Sport.

”Fundașul central, Ivan îl cheamă, ajunge mâine (n.r. – azi, duminică, 10 februarie 2019). Suntem descoperiți pe acest post, avem nevoie de jucători. Îmi pare rău că Ziggy Gordon nu a mai reușit să vină, era 99% semnat, după ultimul meci n-au mai vrut să-l lase și au cerut bani. N-a venit, asta e. Eu cred că o să am soluții, Naser o să joace fundaș dreapta. Până n-o să am concurență pe posturi n-o să mă opresc din transferuri.”, a declarat aseară Mircea Rednic.

Ivan Hladik este fundaș central, are 26 de ani și a jucat ultima oară la Spartak Trnava, echipă aflată pe locul 8 în campionatul din Slovacia. În actualul sezon, Hladik a bifat 19 meciuri în toate competițiile, inclusiv europene și și-a trecut în cont și un gol, în campionat.

Citește și:

EXCLUSIV Mai vinde Negoiță? Iar s-a scumpit Dinamo

-->
Previous EXCLUSIV Mai vinde Negoiță? Iar s-a scumpit Dinamo
Next Cadoul lui Mircea Rednic pentru jucători după a doua victorie consecutivă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *