Când se va decide problema noului stadion. Unde se va construi


Dinamo este aproape de a avea un nou stadion, pe care fanii roș-albilor îl merită și îl așteaptă de atâta timp. Proiectul este gata, ar trebui să aibă 22.000 de mii de locuri, singurul impediment este tot fostul acționar, Nicolae Badea.

Cele două părți (Ministerul de Interne și CS Dinamo) trebuiau să depună dosarul către CNI (Compania Națională de Investiții), dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, procedura fiind amânată câteva zile! Din primele informații, se pare că cele două părți nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește numărul de locuri pe care-l va avea noul stadion din „Ștefan cel Mare”. Nu s-a decis dacă să aibă 18.000 de locuri sau 22.000. Dacă s-ar alege varianta mai mare, ar exista unele probleme în ceea ce privește un teren care-i aparține lui Badea, conform gsp.ro.

 Decizia finală în ceea ce privește acest aspect se va lua chiar în această seară într-o lojă a Arenei Naționale, închiriată special pentru Ministrul de Interne, Carmen Dan, dar și pentru șefa CS Dinamo, Liliana Gafencu. Practic, diseară la Derby de România, se va constitui un comandament de urgență pentru rezolvarea acestei probleme, chiar la derby.
Previous VIDEO Mesajul lui Vasile Miriuță pentru fanii dinamoviști
Next Miriuță surprinde cu echipa de start

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *