Când se întoarce căpitanul Antun Palic din Croația


Căpitanul lui Dinamo traversează cel mai frumos moment din viața lui. Antun Palic este în acest moment în Croația și își stânge fetița născută vineri la piept. El a primit vestea că soția sa a născut vineri,  în cantonamentul lui Dinamo și nu a putut ajunge imediat deoarece echipa a avut meci la Drobeta Turnu-Severin, sâmbătă.

Imediat după partidă mijlocașul dinamovist a plecat la Zagreb, nerăbdător să-și vadă în carne și oase primul copil. Totuși, căpitanul lui Dinamo nu are prea mult timp să stea cu fetița lui. El se va întoarce miercuri în București pentru a se pregăti pentru meciul cu FCSB, marele derby, care se va disputa pe 1 mai, de la 20:30. Fotbaliștii dinamoviști au liber până marti.

La antrenamentul de vineri toată echipa l-a aplaudat pe Palic pentru vestea primită. Antun Palic este foarte iubit în rândul colegilor deoarece este un băiat foarte bun, modest și cu capul pe umeri. El încă nu și-a prelungit contractul cu echipa din Ștefan cel Mare, deoarece există interes pentru el din Rusia.

 

Previous Sergiu Hanca intră în istoria lui Dinamo. Vezi de ce
Next Ionel Dănciulescu vinde bilete astăzi pentru derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *