Când primește Dinamo banii de la clubul polonez


Deian Sorescu a semnat pe trei ani cu Rakow, echipă de pe locul al treilea în clasamentul primei ligi din Polonia.

Dinamo a reușit, în cele din urmă, să îi găsească o destinație mulțumitoare lui Deian Sorescu. Fotbalistul anunțase recent că este pregătit să evolueze și în 2022 în tricoul clubului din Șos. Ștefan cel Mare, însă își dorea de mult timp să plece într-un campionat mai puternic din străinătate.

Dinamo are nevoie de fiecare leu pe care îl are de primit de la Rakow, însă gruparea poloneză nu va vira banii deodată, ci împărțiți în mai multe tranșe.

Deian Sorescu este jucătorul lui Rakow, acesta semnând un contract pe trei ani cu gruparea din Polonia. Actele au fost deja parafate, astfel că internaționalul român a și plecat în Antalya pentru a se alătura noilor săi colegi în cantonament.

Victor Becali a confirmat informația și a oferit detalii suplimentare despre transferul lui Deian Sorescu de la Dinamo la Rakow.

„Sorescu a semnat, a și plecat în Antalya. Pe trei ani a semnat Sorescu, este o poveste încheiată. Banii pentru el nu se plătesc într-o singură tranșă. Oricum, există și mai multe bonusuri. Dinamo ar avea nevoie de câteva milioane bune ca să stea liniștită din punct de vedere financiar. Dinamo ar trebui să aibă an de an un buget de cel puțin 10 milioane de euro ca să poate să ajungă la nivelul celorlalte echipe”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Zăvăleanu spune că banii primiți de pe urma lui Sorescu vor ajuta clubul să achite anumite cheltuieli, printre care și salariile pe luna decembrie: „Credeți-mă că sunt foarte multe de făcut, pentru că noi ne uităm puțin și în viitor, pe sursele noastre de finanțare.

Următoarele luni de salarii trebuie să fie asigurate. Mai sunt tot felul de sume restante de pe ultima lună și jumătate, inclusiv salariile pe decembrie, pe care le vom plăti acum. Deci avem ce face cu banii”, a spus Zăvăleanu, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Citește și:

Unirea Principatelor Române, sărbătorită la Focșani

-->
Previous Un angajat vechi de 30 de ani, obligat să părăsească clubul
Next Dinamo a găsit atacant croat. S-au înțeles și cu portarul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.