Când performanța se face cu cap


Da, performanța se face cu oamenii pricepuți. Care sunt lăsați să muncească, chiar dacă bugetul de transferuri e 0. Cam asta s-a întâmplat anul acesta cu CFR Cluj, care a eliminat pe rând formații cu bani și tradiție, gen Astana, Maccabi Tel Aviv și Celtic aseară. Cu doi fotbaliști în primul 11 care erau pe lista lui Mircea Rednic: Luis Aurelio și Mario Rondon, veniți liberi de la Gaz Metan Mediaș.

Dar și cu Țucudean, care a înscris golul victoriei. George și-a dorit enorm să se întoarcă la Dinamo înainte de a semna cu FCSB, dar nu a mai fost dorit.

”Cu UTA m-am născut, tata a jucat acolo, e și echipa orașului, deci este detașat pe primul loc. Totuși, fără nicio discuție, la Dinamo m-am simțit cel mai bine. Cea mai frumoasă perioadă din cariera de fotbalist am petrecut-o în Ștefan cel Mare. Când Dinamo a făcut 2-1 în prelungiri, am trezit tot blocul. Și proprii copii, și vecinii din bloc.

Nu regret că m-am dus la Steaua, pentru că și Dinamo putea, la acel moment, să mă ia și nu a făcut-o. Putea să mă ia chiar înainte să plec în Anglia, însă nu a vrut. Probabil, clauza de cumpărare era mult prea mare.Când a venit oferta de la Steaua, ce era să fi făcut? Steaua era la momentul ăla singurul club OK pentru mine, am ales strict profesional”, declara Țucudean în 2017.

Citește și:

Veste BUNĂ Ce-a cerut astăzi Dusan Uhrin conducerii după antrenament

-->
Previous Veste BUNĂ Ce-a cerut astăzi Dusan Uhrin conducerii după antrenament
Next Când va fi prezentat oficial Dusan Uhrin. Doardinamo va transmite în direct

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *