--> -->

Când încep lucrările la noul stadion


-->
Dinamo va avea stadion nou. După ani la rând în care fanii dinamoviști au sperat că se va începe dărmarea bătrânului stadion și începerea construcției unui nou, se pare că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă.

Ministrul de Interne a fost prezent la instalarea oficială a lui Xavi Pascual ca antrenor al echipei masculine de handbal Dinamo și a ținut o conferință de presă în care a lămurit și situația construirii unui complex sportiv în Ștefan cel Mare.

„Pentru a continua şi îmbunătăţi parcursul presărat cu victorii al CS Dinamo, alături de partenerul nostru, mă refer la Compania Naţională de Investiţii, vă anunţ că ne aflăm în linie dreaptă cu proiectul construcţiei noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti. Este o veste bună şi, de fiecare dată, aşa cum am făcut-o şi la aniversarea clubului, vă spun că aleg să vorbesc despre lucruri atunci când ele s-au concretizat, nu când sunt în stadiul de proiect.

Ultimele evoluţii sunt absolut îmbucurătoare, s-au depăşit etapele din instanţă care blocau proiectul. Cea mai recentă soluţie fiind cea a Parchetului, care este una favorabilă, ceea ce ne dă undă verde pentru realizarea acestui proiect.

În acest moment echipele de proiect sunt angrenate în definitivarea documentaţiei şi a tuturor aspectelor necesare pentru a putea preda terenul liber de sarcini către Compania Naţională de Investiţii, iar până la finalul acestui an există şanse foarte mari să demarăm procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie.

Am convingerea că o infrastructură modernă va stimula diversitatea sportivă şi competitivitatea, va încuraja cât mai mulţi copii şi juniori să practice sportul”.

Citește și:

Părintele Teofil Pârâian: “Credința aceasta alungă temerea”

-->
Previous Un alt jucător și-a depus memoriu și vrea să plece
Next Momente grele pentru Dinamo: "Vindem și alți jucători"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.