Când iese Borcea din închisoare. Ce-a ajuns să facă milionarul acolo


Cristi Borcea (47 de ani) ispăsește o pedeapsă de 6 ani și 4 luni în ”Dosarul Transferurilor”, el fiind condamnat cu alți șapte oameni de fotbal pe 4 martie 2014. Fostul președinte și acționar al clubului dinamovist a executat până acum 3 ani și 7 luni, iar săptămâna trecută a primit vești importante în ceea ce-l privește. După ce a avut de partea cauzei sale Penitenciarul Jilava, acolo unde închis, Borcea a primit aviz favorabil și din partea Judecătoriei Sectorului 4, care e de acord cu eliberarea condiționată a milionarului. Mai e nevoie ca această decizie să fie definitivă, aceasta dacă nu se vor opune procurorii DNA.

Mai mulți oameni din lumea fotbalului care țin legătura cu Cristi Borcea susțin că în maximum 2 săptămâni, ex-dinamovistul va putea fi alături de cei dragi în libertate! ”Se simte mai puternic din punct de vedere moral, avocații i-au spus că va fi acasă în cel mai scurt timp. Oricum, Borcea a făcut tot ceea ce a depins de el ca să-și scurteze perioada de detenție. Pe lângă vreo 300 de programe de reeducare socială, a mai spălat vasele și dușumelele”, au explicat sursele doardinamo.ro.

În ceea ce privește o eventuală revenire a lui în fotbal, Borcea a transmis ferm că nu se pune problema acum a unei întoarceri a lui în Liga 1 sau la Dinamo. Oricum, omul de afaceri mai este acuzat într-un caz, ”Mită judecătoarei”, în care mai poate primi un an de detenție, acest caz având o nouă infățișare pe 21 noiembrie.

Citește și:

Previziune sumbră a unei glorii dinamoviste

-->
Previous Previziune sumbră a unei glorii dinamoviste
Next Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dan Cucu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *