Când ar urma să fie demolat stadionul


-->
Stadionul lui Dinamo va fi demolat în curând, iar fanii pot visa la o nouă arenă cochetă în „Ștefan cel Mare”. Ionuț Popa a anunțat că demolarea stadionului ar urma să înceapă în luna octombrie.

Ultimele informații sunt legate de faptul că s-au depus oferte de către șase companii și asocieri de firme, printre care toate cele ce au proiectat noile arene din Craiova, Cluj-Napoca și București construite în ultimii ani.

Președintele clubului Dinamo este convins că planul va fi dus la bun sfârșit, iar bătrâna arenă din „Groapă” va fi demolată complet în acest an.

„Suntem în linie dreaptă cu proiectul. S-a încheiat perioada de ofertare, acum se lucrează la studiile de specialitate, fezabilitate. Din informațiile mele, se lucrează încă la partea tehnică a proiectului. Cred că lucrurile vor merge mai rapid decât era preconizat, compania care se ocupă este obișnuită cu proiectele pentru stadioane, au deja planul bine făcut și se vor mișca repede.

Din acest moment, nu mai depinde de noi, de club, am predat toată documentația, CNI se ocupă. Sunt convins, nu 100%, ci 101%, că proiectul va merge conform planului, nu cum spun anumiți răutăcioși. Nu se mai poate întâmpla nimic din acest moment, în privința acestui proiect, va fi un stadion nou pentru Dinamo. Cred că în luna septembrie se vor finaliza toate studiile de specialitate, iar în luna octombrie preconizez că va începe demolarea stadionului. Cu siguranță, stadionul vechi va fi demolat până la finalul acestui an”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, conform ProSport.

Citește și:

Traian Băsescu a cerut în instanţă revizuirea deciziei prin care a fost declarat colaborator al Securităţii

Previous Informații importante transmise de Iacob
Next Concluziile întâlnirii de astăzi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *