Când ar putea juca Dinamo pe Arcul de Triumf


-->
Dinamo speră să evolueze pe „Arcul de Triumf” începând cu luna septembrie. Până atunci, echipa lui Burcă va disputa la Clinceni partidele de pe teren propriu cu Oțelul Galați (marți, 16 august, ora 18:00) și Unirea Dej.

Dinamoviștii sperau că vor începe actuala stagiune pe „Arcul de Triumf”. Gazeta a aflat că suprafața de joc a arenei va fi schimbată, o decizie care a dat peste cap planurile „câinilor”.

„Eu speram să începem sezonul pe «Arcul de Triumf». Din păcate, nu putem, am înțeles că s-a schimbat gazonul. Am aflat prima dată asta prin intermediul unor canale neoficiale.

Acum, sper ca în septembrie să putem evolua pe «Arcul de Triumf». Informal, am primit informația de la Minister că în luna septembrie vom juca acolo, fără să primesc o dată exactă, depinde de lucrări”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al clubului, pentru Radio Dinamo 1948.

Cu CSA Steaua pe Arena Națională?

Vlad Iacob își dorește ca meciul din etapa #6, cu CSA Steaua, să fie găzduit de cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. „La meciul cu CSA vom încerca să închiriem Arena Națională, mă aștept să fie un interes foarte mare pentru acea partidă”, a declarat Iacob la GSP Live.

Citește și:

Zăvăleanu: ”Vorbim de acest buget, un milion de euro”

Previous Zăvăleanu oferă noi informații despre negocieri
Next Zăvăleanu: „Acum studiază documentele”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *