Când ar putea ieși Dinamo din insolvență


Dinamo a intrat în luna iunie în insolvență pentru a doua oară în istoria clubului. La vremea respectivă, oficialii ”roș-albi” au anunțat că întreaga procedură ar putea dura trei ani și jumătate.

Termenul nu a fost, momentan, redus. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, spune că insolvența ar mai putea dura trei ani. Există posibilitatea ca procedura de insolvență să fie chiar prelungită la patru ani.

Dinamo continuă să caute un investitor puternic care să readucă clubul pe ”linia de plutire”. Doar așa ar putea scăpa clubul de insolvență înainte de termenul stabilit.

„Probabil acum, socotind cu 1 decembrie, ar putea dura trei ani sau patru ani dacă vom prelungi procedura de insolvență. Planul de insolvență este pe trei ani, dar dacă vom considera că trebuie făcute corecții în timpul planului, avem posibilitatea legală de a prelungi planul cu încă un an.

Ar trebui o infuzie de capital, care să permită plata creditorilor stabiliți a fi plătiți prin planul de organizare. Dacă ar veni cineva care să acopere acești bani, putem ieși imediat din insolvență, după ce s-ar face toate plățile care sunt trecute în plan”, a spus Zăvăleanu, pentru www.sport.ro.

Mai există și varianta unui transfer pe sume importante, care ar putea scăpa clubul de datoriile urgente: ”Noi ne-am dori, dar acest lucru nu depinde de noi, depinde de eventualele oferte. Astăzi nu avem oferte pentru jucători, dar cred că după terminarea jocurilor din această toamnă o să apară”, a mai spus Zăvăleanu.

Citește și:

Surprizele lui Mircea Rednic pentru Voluntari – Dinamo

-->
Previous Pericol uriaș pentru Dinamo
Next Daniel Niculae dorit de Dinamo în trecut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *