Când ar putea fi eliberat Cristi Borcea. Investește la Dinamo?


Cristi Borcea, care a fost condamnat la începutul lunii februarie în dosarul retrocedărilor, din care a mai făcut parte şi Radu Mazăre, a depus o nouă cerere pentru eliberarea condiţionată. O decizie va fi luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 pe 10 septembrie.

Este a doua oară când Borcea încearcă să obţină eliberarea condiţionată după ce a primit această condamnare de 5 ani. Iniţial, cererea lui Borcea a fost respinsă în luna aprilie, iar ulterior decizia a fost menţinută de Tribunalul Bucureşti.

Borcea fusese eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, el fiind la acel moment condamnat definitiv, din 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul „Transferurilor”.

Cristi Pulhac a declarat acum câteva săptămâni că Cristi Borcea încă mai este interesat de Dinamo.

”Prin situaţia prin care trece acum… nu cred că s-ar mai adapta. E destul de greu acum, te expui unui risc destul de mare. Eu cred că i-a ajuns, deşi ştiu că ar vrea să se întoarcă.

Dacă nu ar fi existat problemele acestea, eu cred că ar fi preluat din nou echipa Dinamo. Nu singur, cred că împreună cu domnul Badea ar fi făcut asta”, a declarat Pulhac în ProSport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Locul unde parfumul trandafirilor este sublim

-->
Previous Dusan Uhrin a plecat din România. Unde a mers antrenorul
Next Ce se întâmplă cu Puljic. Când va fi prezentat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *