Când ar putea deveni Badea finanțatorul oficial al clubului


Nicolae Badea a sprijinit-o serios pe Dinamo de la intrarea în insolvență și e așteptat cu brațele deschise înapoi în „Ștefan cel Mare”, dar acest lucru se va întâmpla numai când și dacă omul de afaceri își va dori acest lucru.

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a confirmat, în cadrul ProSport Live, că omul de afaceri a băgat în mai multe rânduri mâna în buzunar și a explicat modalitatea prin care Nicolae Badea a dat bani la Dinamo.

„Acolo unde răspunderea este a noastră putem să ne consultăm așa, ca să cerem o opinie, dacă noi credem că avem nevoie. Fiind răspunderea noastră, nu întrebăm pe nimeni ce ar trebui să facem. Pe de altă parte, de la deschiderea procedurii până astăzi, domnul Badea a ajutat serios Dinamo, fie că a fost vorba despre atragerea unor sponsori, fie că a sponsorizat dumnealui personal sau prin intermediul companiilor domniei sale. Tot timpul a fost alături de Dinamo și și-a dovedit apartenența la acest club și a ajutat cât a putut de tare atunci când a fost nevoie”, a declarat Răzvan Zăvăleanu în cadrul ProSport Live.

Întrebat când va reveni oficial ca finanțator al lui Dinamo, administratorul judiciar a recunoscut că nu își permite să aibă o astfel de discuție cu Nicolae Badea. „Mă depășesc aceste lucruri. Îl respect foarte tare și nu îmi permit să îi pun astfel de întrebări. Ar fi puțin deplasat să zic: «Domnule Badea, când veniți înapoi la Dinamo?». Dacă vrea să se întoarcă la Dinamo altfel decât o face astăzi este binevenit, așa cum e binevenită orice persoană care vrea să ajute Dinamo”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

Ce s-a întâmplat astăzi la antrenamentul lui Dinamo

-->
Previous Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori ai lui Dinamo
Next Unde ar putea ajunge Deian Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *