--> -->

Când a vorbit ultima oară Negoiță cu Cortacero


-->
Negoiță a negat cu vehemență cum că s-ar afla în spatele lui Pablo Cortacero. Fostul acționar precizează că el nu mai este deloc implicat, nu este nevoie de niciun accept în nicio acțiune și regreta faptul că a dat clubul spaniolilor țepari.

– Ce ați răspunde acuzațiilor că sunteți în spatele acțiunilor distructive ale lui Pablo Cortacero, că l-ați manevrat?

– O parte destul de nocivă a fotbalului este că sunt ceva oameni ticăloși. Unii sunt ticăloși, alții vorbesc fără să știe sau să se audă vorbind. Dar unii o fac cu intenție fiindcă au interese. Eu n-am nicio legătură cu Cortacero și cu acțiunile lui. Nu trebuie să dau niciun accept, nimic, i-am dat tot pachetul, gata!

– Nu e nevoie de acceptul dumneavoastră la cedarea acțiunilor?

– Absolut nu! Am înțeles că le-a luat Dorin Șerdean, că au o înțelegere, nu vă zic doar din auzite, Doamne ajută să fie așa!

– Și suporterii vă acuză, vehement chiar.

– Preiau de la oamenii rău intenționați și ticăloși.

– Ați avut ticăloși în club?

– Mda, din păcate sunt mulți în fotbal de acest gen, mai puțin cei de calitate. Un om pe care nu l-am suspectat niciodată de interese obscure și că n-ar fi cu tot sufletul la Dinamo a fost Bogdan Bălănescu. El n-a lăsat pe unii să-și facă mendrele pe aici, fiind ținta unor ticăloși. E o pierdere importantă plecarea lui Bălănescu de la Dinamo, dar eu l-am sfătuit să-și schimbe drumul, să nu mai fie țintă fără motiv, gratuit. Unii oameni manipulați l-au atacat și acasă.

– Ați mai avut vreun contact cu Pablo Cortacero?

– De când au fost semnate actele, pe 13 august, parcă o dată a venit la biroul meu. Stai! (se uită pe telefonul mobil și arată mesajele) Cortacero, dacă tot veni vorba, a mai dat un mesaj pe 13 noiembrie, plus altul pe 9 februarie cu „proxima semana”, să ne întâlnim, să vorbim, palavre. Oricum, eram supărat că a tot promis că face ceva și n-a făcut nimic. Aaa, uite, în noiembrie 2020, mi-a cerut o favoare. Erau zece apartamente închiriate la RIN Otopeni, i-am zis că dacă nu plătește, îi dau afară. Tot promitea că aduce bani. N-a plătit nimic, un blufeur.

– Vă pare rău că i-ați cedat lui acțiunile?

– Într-un fel, da. Îmi pare rău că s-a ajuns la situația asta. Dar cum nimeni nu voia să se bage, am vrut să dau acțiunile. Începuse bine, cu Contra, cu Melero, cu jucători, arăta bine povestea.

– Fostul președinte, Constantin Anghelache, a declarat săptămâna trecută că „Pablo Cortacero și fostul finanțor vor fi chemați la bară” pentru tranzacția din vara 2020. Cum comentați?

– Unii oameni, după o vârstă când începe să le pâlpâie filamentul, ar fi bine să stea acasă! Bat câmpii, îi place și lui să vorbească. – a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.

Citește și:

Andreea Esca a dezvăluit de ziua ei: ”Am primit oferte de a intra în politică”

-->
Previous Mesajul lui Bonetti înaintea meciului de mâine
Next Ofertă de 1,3 milioane de euro pentru Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.