Când a fost convocată AGA la Dinamo


RTZ a stabilit data convocării Adunării Generale a Acționarilor (AGA) la Dinamo! În urma solicitării făcute de Dorin Șerdean, acționar majoritar prin Lotus, din 14 iunie, AGA va avea loc pe 15 august.

Din informațiile Playsport.ro, pe ordinea de zi se află două puncte importante: înlăturarea oficială a lui Iuliu Mureșan și numirea unui nou administrator special/președinte. Totuși, trebuie ținut cont de un aspect important: la 15 august, Dinamo va fi disputat deja două etape din noul sezon de Liga a 2-a.

Din informațiile Playsport.ro, în raport cu statutul SC Dinamo 1948 SA, RTZ, administratorul judiciar, a răspuns solicitării lui Șerdean în 28 de zile și a convocat AGA pentru 15 august. Vor exista două puncte pe ordinea de zi.

În primul rând, înlăturarea lui Iuliu Mureșan din funcția de administrator special.

1. „Revocarea din calitatea de administrator special al Dinamo a domnului Iuliu Mureșan.”

Mai apoi, fiecare acționar de la Dinamo poate veni cu o propunere în ceea ce privește numirea unui nou administrator special.

2. […] desemnarea noului administrator special al Dinamo în urma votului acordat în AGA asupra propunerii unuia dintre acționarii Dinamo, conform prezentului punct. Fiecare acționar va avea dreptul să transmită administratorului special o singură propunere de administrator special […] până la data de 01.07.2022, ora 23:59 […]”

Citește și:

Steliano Filip, de adio: ”N-am fost lăsat”

Previous Dinamo a anunțat astăzi 4 transferuri
Next Valentin Lazăr: „N-au contat banii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *