Campionatul începe mâine pentru Dinamo. La ce trebuie să se aștepte fanii


Dinamo începe sezonul 2018-2019, mâine, 22 iulie, cu FC Voluntari, de la ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Casele de bilete sunt deschise mâine de la 12:00 până la ora partidei și prețurile tichetelor variază între 10 și 40 de lei. Florin Bratu a vorbit în această seară despre planurile echipei de viitor și nu exclude ca formația pe care o antrenează să ia titlul la finalul acestei ediții de campionat.

”Este un debut de campionat pentru noi, mâine va fi un meci foarte important pentru că știm că primele etape echipele ne caută, sunt foarte mulți jucători noi, în special la Voluntari, chiar și la noi, și este normal să ne gândim și să fim precauți pentru ceea ce urmează. Sunt foarte încrezător că lucrurile vor funcționa bine, mă aștept ca jucătorii să aibă o reacție bună pe tot parcursul campionatului pentru că așa cum am început într-un ritm foarte bun de pregătire, la jocurile de pregătire au răspuns bine, normal că mai sunt și multe lucruri de îmbunătățit, însă mă bazez pe caracterul lor, pe pregătirea lor mentală pe care o au, încrederea, și sper ca în acest sezon să facem cât mai mulți oameni fericiți, și aici mă refer la dinamoviști. Avem nevoie de rezultate.

Eu știu că Daniel Oprița e antrenor la Voluntari, nu Andone, va fi un meci foarte greu pentru că au adus foarte mulți jucători, toate începuturile de campionat sunt dificile și trebuie să înfruntăm o echipă cu foarte mulți jucători străini.

Avem stabilită o primă pentru câștigarea campionatului dar am spus-o și vă repet, noi în momentul de față nu ne gândim la campionat, luăm fiecare meci în parte și dacă vom reuși să dăm maximum cu siguranță putem să câștigăm și campionatul. Cred eu că Dinamo în momentul de față are o echipă omogenă, cu jucători de caracter și ne așteptăm la o reacție bună din partea lor”, a declarat astăzi Florin Bratu astăzi într-o conferință de presă susținută la Săftica.

Previous Un om de la Dinamo, desființat de fostul său patron
Next Cu cine a semnat astăzi Dorin Rotariu. Ce a spus la prezentare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *