Campion cu Viitorul în 2017, se autopropune la Dinamo în 2018


Dinamo se reunește luni, pe 8 ianuarie, iar Vasile Miriuță visează să rezolve până atunci cel puțin un transfer. Nu doar jucători care să revină după împrumuturi. Antrenorul spune că vorbește periodic cu Ionuț Negoiță despre eventuale mutări.

Dacă mulți fotbaliști ar vrea să plece de la Dinamo pentru bani mai mulți, iată că sunt și fotbaliști care ar vrea să îmbrace tricoul roș-albilor după experiențe nefericite în străinătate! Neluț Roșu, fost campion cu Viitorul lui Gică Hagi în primăvara anului trecut, nu are evoluții care să mulțumească la Levski Sofia și-a declarat că ar fi de acord să se întoarcă în Liga 1 și-a nominalizat-o pe Dinamo printre posibilele viitoare destinații.

”O să am discuții cu oficialii bulgari să stabilim ceva pentru mine. Nu mi-am reziliat contractul și nici nu am avut negocieri în acest sens. Mi-aș dori să joc în străinătate, dar nu pot spune că nu m-aș întoarce la o echipă bună, cu pretenții, care să se bată la play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo! E o echipă cu tradiție care în fiecare an își dorește să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde”, a comentat Roșu pentru Telekom Sport.

Mijlocașul de 24 de ani are doar 6 meciuri în tricoul lui Levski în acest sezon. A jucat la finele lunii noiembrie un meci, după ce n-o mai făcuse din startul lunii august! Roșu ar vrea să părăsească echipa sofiotă. Dinamo caută să aducă un mijlocaș central, fiind discuții pentru revenirile lui Antun Palic și Dan Nistor.

 

 

-->
Previous Pițurcă: ”Dinamo merită respect”. Cum îi răspunde lui Gigi Becali
Next VIDEO Mesajul de dragoste al unui jucător străin în română

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *