Camora intervine în cazul Hanca. Cum ar fi reacționat în locul lui


Mario Camora intervine în scandalul de aseară, când Sergiu Hanca a înnebunit după ce a auzit că soția sa a fost agresată în tribună de suporterii dinamoviști.

„E păcat. Îmi pare rău pentru el. Sper să nu se întâmple astfel de lucruri. Nu e frumos pentru nimeni să meargă la stadion cu prietena și să fie lovită, mai ales de propriii fani.

Jucătorii își doresc să câștige, dar familiile poate vor mai mult asta. Vin la -10 grade cu copiii în tribună să asiste la partide, rezistă la toate jignirile. Nu știu cum aș fi reacționat eu. Probabil aș fi înnebunit. Persoana care a făcut asta trebuie să plătească. E normal, se mai înjură, dar nu să ajungi la agresiuni.

E greu să spun dacă aș fi plecat de la echipă după un astfel de caz. Doar când o simți pe propria piele poți vorbi. La CFR nu cred că se poate întâmpla așa ceva. Mai greșim și noi, avem meciuri mai proaste, nu suntem mașini. Poate ne mai înjură, dar niciodată așa ceva”, a declarat Camora.

El a comentat și șansele lui Dinamo la play-off.

„Ar fi important pentru fotbalul românesc ca Dinamo să fie în play-off. E un club de tradiție, aduce mulți suporteri la stadion. De asta era important. Sunt sigur că ei se gândesc în continuare la asta”, a spus jucătorul CFR-ului.

Citește și:

Nu pleacă câinele de la măcelărie. Probleme mari cu cei care nu mai sunt doriți

-->
Previous Primul jucător care pleacă de la Dinamo
Next Nu pleacă câinele de la măcelărie. Probleme mari cu cei care nu mai sunt doriți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *