Camerele lui Couto și Jose Bueno, ocupate de jucători scoși afară din CHIRIE


Dinamo trece prin momente fără precedent! Jucătorii sunt de atâtea luni neplătiți și patru dintre ei au fost în situația de a fi dați afară din chiriile în care stau. Așa că s-a găsit o soluție de avarie. Cum Alex Couto și Jose Bueno nu se mai întorc momentan în România, i-a cazat pe jucători în camerele lor de la Phoenicia.

Jucătorii lui Dinamo au fost la un pas să rămână în stradă! Proprietarii apartamentelor în care stau cu chirie nu au mai acceptat să îi păsuiască cu banii. Salvarea a venit de la directorul de marketing al roș-albilor, Radu Birlică. Acesta a discutat cu cei de la hotelul Phoenicia și i-a cazat pe Paul Anton, Deian Sorescu, Andreas Mihaiu și Geani Crețu.

Astăzi expiră promisiunea făcută de Cornel Țălnar și Dorin Șerdean! Cei doi i-au anunțat pe jucători săptămâna trecută că le vor vira cel târziu astăzi două salarii. Până la plata contractelor, Dinamo are alte probleme și mai stringente. Mai mulți jucători au fost dați afară din apartamentele în care stăteau pentru că Dinamo nu le-a mai plătit chiriile așa cum este stipulat în contracte.

Este vorba despre mijlocașii Paul Anton (29 de ani), Deian Sorescu (23 de ani), Andreas Mihaiu (22 de ani) și Geani Crețu (20 de ani). Conform surselor ProSport, salvarea a venit de la directorul de marketing, Radu Birlică. Acesta a discutat cu cei de la hotelul Phoenicia și a reușit să îi cazeze pe jucători acolo, în baza contractului de sponsorizare semnat cu respectivul hotel. Tot la acest hotel stau și antrenorul ”câinilor”, Ionel Gane (49 de ani), dar și Dorin Șerdean.

Citește și:

Elena Udrea a aflat că a fost infectată cu coronavirus. Prima reacție

Previous Janusz Gol rupe tăcerea: ”Nu se poate conta” Decizia personală luată
Next Dinamo a bifat astăzi primul transfer în 2021

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *