CALCULE Mircea Rednic: ”Atâtea puncte aș fi avut dacă veneam în vară”


Mircea Rednic a trăit o mare dezamăgire ieri când a văzut că Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în play-off cu 37 de puncte. Și s-a gândit, inevitabil, că dacă avea un portar mai bun între buturi cu Botoșani, poate aseară ar fi sărbătorit o calificare nesperată în primele șase echipe ale campionatului.

”Este o victorie amară cu Concordia Chiajna pentru că s-a intrat în play-off cu 37 de puncte, și noi în luptă directă cu Sepsi aveam avantaj. Cu echipa pe care o am acum eu zic că eram în play-off. Am luat 10 puncte în 5 meciuri, normal sunt 30 de meciuri, sunt 60 de puncte, hai pun 50, are cineva 50? Eram acolo, cu CFR-ul. Bratu 10 meciuri, 10 puncte, eu în 10 meciuri, 11 puncte, cu același lot și cu un buget mai mic și cu 4 inși plecați după meciul de Cupă, 4 inși care câștigau 35.000 de mii de euro pe lună. N-au fost numai antrenorii de vină.

Vreau să mă judecați din momentul în care am făcut pregătirea cu echipa, de când au venit noii jucători. Sunt mulți jucători care au venit, normal că încă jocul nu mă mulțumește, dar au fost și meciuri bune, perioade bune, suferim însă că omogenitatea nu este punctul nostru forte”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

EXCLUSIV Cei doi dinamoviști care sunt în vederile lui Contra pentru EURO 2020

-->
Previous EXCLUSIV Cei doi dinamoviști care sunt în vederile lui Contra pentru EURO 2020
Next Mircea Rednic, declarație SUPERBĂ despre suporterii dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *