CALCULE Cum se poate califica Dinamo în play-off


Victoria cu Poli Iași a readus speranțele fanilor că echipa lor favorită se poate califica în play-off. Și de ce să nu creadă într-o minune?

Încă patru meciuri câștigate, din care primul este capital. Dacă Dinamo este înfrântă de Sepsi nu mai are nicio șansă să se califice în primele șase. De asemenea, șansele sunt mici și dacă Astra câștigă meciul cu Viitorul, pentru că giurgivenii ar ajunge la 35 de puncte, iar viitorul ar pica pe locul 6, cu 34. Între Dinamo și constănțeni ar fi o diferență de 9 puncte, cu 3 etape înainte de final. Cum elevii lui Gică Hagi au avantajul meciurilor directe, 0-1 și 4-1, Dinamo ar fi ELIMINATĂ din lupta pentru primele șase locuri, scrie gsp.ro.

Dacă Dinamo va câștiga toate meciurile, va acumula 37 de puncte, însă tot ar sta la mâna rezultatelor. Ar avea nevoie măcar ca Sepsi și Astra să nu obțină mai mult de 4 puncte în ultimele etape, iar Botoșani, Iași, Hermannstadt și Gaz Metan să facă măcar doi pași greșiți.

Dintre cele șapte formații aflate în luptă pentru ultimele două locuri de play-off, Dinamo are cel mai bun program, urmată de Botoșani. Sepsi și Astra au avantajul unei diferențe de 4, respectiv 3 puncte, față de locul 7. Ambele formații au însă un parcurs INFERNAL în ultimele patru etape, la fel și Hermannstadt și Iași.

Citește și:

EXCLUSIV Cine l-a adus pe Montini la Dinamo: ”E un om foarte bun”

-->
Previous EXCLUSIV Cine l-a adus pe Montini la Dinamo: ”E un om foarte bun”
Next Penedo, dorit de Gigi Becali la FCSB. Răspunsul portarului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *