CALCULE Ce șanse mai au ”câinii” la play-off


Dinamo se afundă în mediocritate. Încă o decepţie, cu CFR Cluj (0-2). și se diminuează șansele roș-albilor de a prinde play-off-ul. Ceea ce va fi o mare rușine, dacă așa se va întâmpla. Etapa a mers împotriva ”câinilor”. Nu doar că au pierdut pe propriul teren în fața a 2.171 de spectatori care au apostrofat jucătorii și conducerea, dar elevii lui Miriuță au fost dezavantajați și de rezultatele contracandidatelor la play-off.

Astra s-a impus la Chiajna, 2-1 cu Concordia, revenind după ce a fost condusă cu 1-0. Iar giurgiuvenii ocupă locul 6 și s-au distanțat în acest moment la 4 puncte de Dinamo. Elevii lui Iordănescu au scos o remiză, 1-1, cu Dinamo, iar roș-albii vor întâlni Astra în ultima etapă a sezonului regular.

Poli Iași a administrat o înfrângere celor de la FCSB, scor 1-0, și-au egalat Dinamo la număr de puncte, 24, urmând ca etapa viitoare trupa lui Stoican să vină să joace în Ștefan cel Mare. În tur, moldovenii s-au impus în prelungiri cu 2-1 în fața ”câinilor”.

ACS Poli a obținut doar un punct cu FC Botoșani (1-1), dar s-a apropiat la o singură lungime de Dinamo. Botoșaniul, în schimb, e la 8 puncte în fața roș-albilor, pe locul 4! Viitorul, care e pe locul 5, cu 29 de puncte, joacă mâine cu FC Voluntari. Dacă echipa lui Claudiu Niculescu învinge, intră și ea în hora play-off-ului, fiindcă are acum 20 de puncte.

Calculele spun că Dinamo păstrează, matematic, șanse pentru play-off, când au mai rămas 8 etape de jucat, doar că jocul echipei este cel care risipește speranțele.

DINAMO – CFR CLUJ 0-2 VIDEO
AU MARCAT: OMRANI 49, CULIO 55 PEN.

-->
Previous Un fost selecționer surprinde: ”Ce s-a întâmplat așa rău la Dinamo?”
Next Căpitanul echipei e rușinat: ”Nici nu-mi mai arde să ies din casă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *