”Câinii” s-au depărtat de stadion. Pe ce loc este echipa


Roș-albii au strâns un număr rușinos de fani la stadion în această primăvară, în playout, doar 3.400 de bravi suporteri care s-au încumetat să ţină pumnii echipei lui Florin Bratu. Nici măcar seriile de victorii, ultima de
6 la rând, nu i-au determinat pe fani să vină să încurajeze formaţia. Au rămas doar 3.400 de oameni fideli care au asistat în total la cele 7 partide de play-out în Ștefan cel Mare, 5 victorii, o remiză și-un eșec. Adică în cele 7 meciuri numărul total de spectatori umplea cel mult un sfert din capacitatea arenei din centrul Capitalei! Și e pe locul 5 la media de spectatori, după U Craiova, FCSB, CFR Cluj și Poli Iași, scrie Gazeta Sporturilor.

Simpatizanţii “câinilor” au prezentat nota de plată clubului pentru rușinea din sezonul regulat. În medie, 485 de
spectatori pe partidă, o cifră șocantă!

Cifrele decăderii

Acest detaliu a tras în jos media de spectatori a roș-albilor la meciurile de pe teren propriu. S-a ajuns la situaţia ca pe întregul sezon Dinamo să aibă o medie de 3.276 de spectatori. Cea mai slabă din ultimii 22 de ani. De 7 ori mai puţin decât cea mai mare medie din istorie a bucureștenilor, 21.941, în ediţia 1984/1985, pe vremea celebrului cuplaj de pe fostul “23 August”, când au fost o sută de mii de suflete la derby-uri.
În sezonul regulat, în 13 etape acasă, dinamoviștii au adunat în tribune în total 62.118 spectatori. Cea mai slabă
medie din istorie, 2.647 de fani, a fost înregistrată în ediţia 1995/1996, când echipa a terminat pe locul 5, de Intertoto. Acum, Dinamo a terminat pe 7, a doua cea mai slabă performanţă în istoria clubului din prima divizie.

-->
Previous Pe ce prima au jucat juniorii la Liga Elitelor
Next EXCLUSIV Cosmin Contra îi răspunde lui Florin Bratu. Pe ce jucători are în vedere de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *