„Câinii” l-au uimit: „Dinamo nu arată bine deloc”


Echipa din Ștefan cel Mare s-a chinuit destul de mult cu „U” Cluj aseară, pe un teren jalnic, într-un meci pe care l-au câștigat la penalty-uri. Managerul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, nu a fost deloc încântat de ce a văzut.

„Dinamo nu arată deloc bine. E clar că nu a fost cu nimic superioară lui U Cluj, ceea ce mi se pare anormal pentru un club de talia lui Dinamo. Este clar că le trebuie o altă abordare, altă concentrare, altă atitudine, determinare, dar și jucători care să facă diferența, în momente cheie, pentru că de fapt asta se așteaptă de la jucătorii lui Dinamo.

Probabil că și aceste mișcări, discuții de la nivelul conducerii clubului, dar și de la nivelul conducerii tehnice nu fac deloc bine. Pentru că, în astfel de momente, jucătorii scapă destul de ușor de responsabilități. Și zvonurile legate de plecarea domnului Negoiță au destabilizat atmosfera.

Luați individual, jucătorii nu sunt chiar răi. Sunt unii care reprezintă echipele de tineret, chiar și echipa mare, au jucat acolo, dar cred că trebuie să se concentreze pe ce au de făcut în teren. Trebuie să se respecte pe ei, ca jucători, și apoi pe Dinamo”, a declarat Ovidiu Sabău, la Digi Sport.

-->
Previous Miriuță: ”Ar înseamna foarte mult pentru mine”
Next Javi Reyes: ”Informația e complet falsă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *