”Câinii” i-au fixat soarta lui Atmane. Ce clauză are acum să plece


Rachid Ait-Atmane a devenit rapid un om important pentru noua echipă a lui Mircea Rednic, Fotbalistul cu meciuri în La Liga, pentru Sporting Gijon, și în Jupiler League, pentru Beveren, a strâns 11 prezențe în tricoul roș-albilor, dintre care 6 ca integralist.

Doar că în ultimele 5 meciuri a fost schimbat de fiecare dată de antrenor, fiindcă și-a pierdut randamentul. Rednic a vorbit după duelul cu Călărași (2-0) și despre posibilitatea ca mijlocașul să fie în scădere de formă, gândindu-se că i se termină contractul în vară și încă nu i s-a propus prelungirea. Discuțiile decisive vor fi săptămâna viitoate, în pauza competițională, Rachid va trebui să tragă de el să arate că merite și duminică la Mediaș.

Atmane vrea să mai continue o perioadă în Ștefan cel Mare. Oficialii dinamoviști, citați de Gazeta Sporturilor, spun că francezul cu origini algeriene a avut posibilitatea să plece în Orient încă din iarnă. Mai ales că are o clauză de eliberare foarte mică, de doar 20.000 de euro, abordabilă pentru orice grupare îl dorește. Numai că mijlocașul a preferat să continue, realizând că poate crește, având încredere la Dinamo.

Citește și:

Rușii au rămas cu ochii pe Montini. Ce-i transmite Rednic

-->
Previous Un jucător dezvăluie: ”Asta va face Mircea Rednic la vară”
Next Rușii au rămas cu ochii pe Montini. Mesajul lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *