”Câinii” au pus ochii pe un mijlocaș de 30 de ani


Dinamo va trebui să se întărească în iarnă. Nu vor veni foarte mulți jucători așa cum s-a întâmplat în vară, când s-au adus nu mai puțin de 10 fotbaliști.

Riccardo Piscitelli, Cătălin Straton, Alexandru Răuță, Andrei Sin, Filip Mrzljak, Brito, Slavko Perovic, Florin Bejan, Gabriel Moura și Kevin Bru (n.r. care între timp a și plecat deja). Și dacă-i mai punem și pe Ante Puljic, Fabbrini și Roberto Strechie, care au venit la finalul lunii august, și Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, Andreas Mihaiu, Laurențiu Corbu și Mihai Popescu care au revenit după împrumuturi, ne dăm seama că lotul ”câinilor” s-a schimbat foarte mult față de sezonul trecut? Dacă în bine, vom vedea ulterior, dacă echipa va reuși de această dată să intre în play-off.

Doar maxim cinci jucători vor mai veni în iarnă, iar ca aceștia să vină se va renunța la o parte din fotbaliștii din lot. Așa cum v-am anunțat săptămânile trecute, Linas Klimavicius și Brito sunt primii cu care se va discuta rezilierea contractelor.

Surprinzător este că echipa din Ștefan cel Mare s-a orientat către un fotbalist din Liga a II-a de 30 de ani. Este vorba despre Vali Munteanu, mijlocaș la SCM Buzău.

”Relația mea cu Dinamo e mai veche, am mai fost dorit acolo, am avut și un contract semnat cu ei, dar atunci am ales Pandurii. Ce vă pot spune e că eu sunt dinamovist de mic. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar să știți că eu mă simt bine și la Gloria, mă simt foarte bine aici”, a declarat Vali Munteanu.

Citește și:

-->
Previous Conducători noi în ”Ștefan cel Mare”. Negoiță i-a promis deja postul unuia dintre ei
Next ULTIMA ORĂ Ce l-a nemulțumit pe Ionuț Negoiță la Florin Prunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *