”Câini mici”, dar voinici! Ce au făcut astăzi în prima manșă a semifinalei


Echipa Under 19 a lui Dinamo a rămas neînvinsă în acest campionat! Ei au avut astăzi cel mai greu meci din acest sezon, pe stadionul Sânicolau Mic, din Arad, cu ASC UTA Bătrâna Doamnă. Elevii lui Florin Bratu nu s-au făcut de râs și au făcut 1-1 cu arădenii. Liviu Gheorghe a deschis scorul pentru formația din Ștefan cel Mare în minutul 81 și UTA a egalat în minutul 90+2.

Săptămâna viitoare se va juca returul la București, pe stadionul Piți Varga din Ștefan cel Mare. Așa că dinamoviștii mici au nevoie de suportul fanilor pentru a ajunge în finala pe care dacă o vor câștiga vor ajunge în Liga Elitelor din Champions League.

”A fost un joc greu. Am întâlnit o echipa bună, cu forță. Am reușit să marcăm la ei acasă și asta înseamna mult pentru noi. La meciul retur trebuie sa avem o atitudine buna pentru a reuși un rezultat favorabil și pentru a ne aduce calificarea. Nu ne interesează rezultatul celorlalte echipe, noi trebuie sa ne facem jocul nostru și să câștigăm orice meci”, a declarat la finalul partidei atacantul echipei Dinamo Under 19, Mihai Neicutescu.

În cealaltă semifinală Viitorul Constanța și LPS Satu Mare au terminat tot la egalitate, 3-3, pe stadionul din Ovidiu.

Echipa de start Dinamo Under 19:

Eșanu Mihai – Anghel Roberto, Ciobotariu Denis,  Ricardo Grigore,  Negotei Raul – Vlad Vladuț,  Gheorghe Liviu – Ion Gheorghe, Vasile Rafael,  Codreanu Mihai – Neicutescu Mihai

Marcator: Gheorghe Liviu(minutul 81)

Citește și:

69 de ani de legendă în Ștefan cel Mare

-->
Previous 69 de ani de legendă în Ștefan cel Mare
Next De ce astăzi e zi de mare sărbătoare pentru Mutu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.