Cadoul lui Mircea Rednic pentru jucători după a doua victorie consecutivă


Mircea Rednic face de toate la Dinamo, iar implicarea lui totală a început, în sfârșit, să dea roade. El anunțase la conferința de presă public că nu dă nicio primă pentru o victorie cu Sepsi, dar se pare că s-a răzgândit. Băieții l-au convins pe antrenorul lui Dinamo că merită un bonus suplimentar pentru victoria de la Sfântu Gheorghe, 1-0.

Meciul de aseară poate fi decisiv pentru accederea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1, programul ”câinilor” fiind mult mai accesibil decât al celorlalte echipe care se bat pentru ultimele locuri. Așa că antrenorul lui Dinamo le-a împărțit 10.000 de euro jucătorilor pentru a-i motiva să câștige și celelalte 3 partide care-i pot duce în play-off.

Jucătorii  au și în contract stipulate niște prime destul de bune în sezonul regular.

”Vor fi prime normale pentru campionatul regulat, vor fi prime mari pentru play-off și pentru play-out nu va fi nicio primă. Asta mi se pare corect. Și jucătorii trebuie să înțeleagă, vor să câștige bani, au salarii corecte, vor să-și dubleze salariile, trebuie să dea totul când joacă ca să câștige și să-și ia primele. Se dau bani acum la performanțe”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Când semnează al 14-lea transfer al lui Dinamo

-->
Previous Când semnează al 14-lea transfer al lui Dinamo
Next S-A HOTĂRÂT A vrut să cumpere Dinamo dar investește la alt club din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *