Cadou de Sărbători: un pas spre noul stadion


-->

Fanii dinamoviști se pot gândi deja la noul stadion al echipei iubite. S-a mai făcut un pas spre marele vis al tuturor celor ce susțin clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Conform celor apărute pe pagina Noul Stadion Dinamo, Compania Națională de Investiții a atribuit și semnat contractul nr. 1872 / 14.12.2022 pentru proiectarea si execuția noii “Arene Multifuncționale Dinamo”. Astfel, licitația începută în 10 iunie 2022 a fost câștigată de asocierea “Profesional Construct Proiectare & Lucian Simion Arhitectura (lideri, subcontractori fiind Itech Automatics, Mira Proiect Consult, Profesional Tech Construct Design, Vian Engineering si Geosond).

Din punct de vedere contractual, în urma emiterii de către Compania Națională de Investiții a ordinului de începere a lucrărilor, în termen de 60 zile va fi finalizat proiectul de design, care va include toate studiile aferente, va fi cuantificat necesarul de finanțare prin indicatorii tehnico-economici (adică bugetul necesar), iar în alte 30 zile vor fi obținute avizele și autorizațiile prevăzute de lege și din necesitățile de proiect.
Previous "Cu toții vrem să promovăm!"
Next Dublă lovitură teribilă pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *