Că tot se plângeau de arbitraj la meciul cu Dinamo! Reacții dure contra lui Sepsi


-->
Unul dintre oficialii lui Sepsi, Janos Bokor, a făcut mare scandal (sau tam-tam), după jocul direct cu Dinamo în care covăsnenii au pierdut cu 1-0. A vrut să mute discuția pe arbitraj, deși nu a fost nicio eroare în acest sens care să favorizeze vreuna dintre echipe. În această seară, după meciul pe care gruparea din Sf. Gheorghe l-a disputat cu Viitorul, scor 0-0, parcurgeți două declarații ale reprezentanților echipei din Ovidiu.

George Ogăraru, directorul de scouting și relații internaționale de la Viitorul, a apărut în cadrul transmisiunii celor de la TV Telekom Sport, cerând o scurtă intervenție: ”Ceea ce se întâmplă, mai ales contra lui Ianis Hagi, este de neacceptat. La meciul cu Astra ia galben în minutul 1, nici măcar nu a fost fault. Ianis nu este un bun național? E căpitan la Viitorul și la echipa națională. E strigător la cer, nu știu cine face delegările, dar lăsați-o naibii!”.

Și directorul sportiv al oaspeților, Cristian Bivolaru, a răbăfnit: ”Mi se pare odios ce s-a întâmplat. Sunt în fotbalul românesc de 30 de ani, dar acum am întâlnit momente ca înainte de anii 90. E de neconceput la un astfel de fault, să nu scoți nici măcar un cartonaș, plus alte faulturi grosolane, e inadmisibil. Întâmplător, după 3 etape, domnul Bîrsan ne arbitrează după meciul cu CS U Craiova, 0-0, când a dat un penalty pe care doar el și șeful lui direct, domnul Deaconu, l-au văzut. Am avut o discuție după acel meci cu Cosmin Contra și Adi Mihalcea. Nimeni nu știa pentru ce a dictat. Nici domnul Deaconu nu a știut să explice, dar nu l-a oprit de la delegări. A considerat necesar să ni-l trimită la încă un meci. Vorbesc de o decizie iresponsabilă care putea duce la o tragedie”.

Citește și:

Conducerea ”câinilor” reacționează DUR. Amenințare fără precedent

Previous Cum trebuie să gândească un profesionist: ”Avem cel mai bun loc de muncă din lume!”
Next PRO TV, scos din grilă de la 1 martie. Ce s-a întâmplat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *