Busuladzic ar putea avea un antrenor român! Și mai e și rival al ”câinilor”


Atromitos, cu Azer Busuladzic printre oamenii importanți ai echipei, a făcut un sezon remarcabil, a terminat pe locul 4 și s-a calificat în cupele europene. Formația cu un lot cotat la 17,7 milioane de euro pe transfermarkt a pus ochii pe doi antrenori români cu care negociază în aceste zile preluarea lotului. Austriacului Damir Canadi îi expiră înțelegerea și ar putea părăsi Grecia.

Câștigarea eventului de către Răzvan Lucescu cu PAOK Salonic a făcut propagandă fotbalului românesc, astfel că Atromitos îi are pe listă pe Edward Iordănescu și pe Eugen Neagoe, susține Digisport. Edi este dorit insistent și de Gigi Becali la FCSB, doar că sursele noastre afirmă că mai degrabă ar merge să antreneze în Grecia. Iordănescu se luptă acum cu Dinamo pentru poziția întâi din play-out, Gaz Metan având un punct în fața bucureștenilor.

Neagoe e liber de contract după aventura de la Sepsi, care s-a calificat în play-off în detrimentul ”câinilor”. Un avantaj luat în calcul de cei de la Atromitos este că ambii tehnicieni știu limba elenă din perioada în care au activat în acea zonă.

Neagoe a antrenat în Cipru la ASIL Lysi, Aris Limassol și Nea Salamis, dar a şi jucat pentru Alki Larnaca, Omonia Nicosia şi chiar a evoluat în Grecia, la Veria. Iodănescu jr. a evoluat în Grecia, la Panionios, şi în Cipru, la Alki Larnaca.

Citește și:

Unde văd adversarii pe Dinamo în ediția viitoare

-->
Previous Unde văd adversarii pe Dinamo în ediția viitoare
Next Dinamo, dată în judecată la FIFA de un fotbalist plecat acum o lună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *