Bursa transferurilor la Dinamo. Adrian Mutu: „Și-a dat acordul, așteptăm să parafăm actele”


Vă prezentăm declaratiile lui Cosmin Contra și ale lui Adrian Mutu despre transferurile lui Dinamo. Dar și a lui Gicu Grozav referitoare la o revenire la Dinamo.

Transferul lui Juan Albin este doar o chestiune de zile! Jucătorul de 30 de ani s-a înțeles cu Dinamo și mutarea ar trebui anunțată oficial în cel mai scurt timp.

„Albin și-a dat acordul, acum rămâne să parafăm actele. În mod normal, nu ar mai trebui să intervină nimic, însă Dinamo nu anunță niciodată un transfer până nu ajungem la finalitate”, susțin surse din cadrul clubului Dinamo, pentru digisport.ro.

„Cel mai bun fotbalist care a ajuns aici e cel care a jucat cu mine la Petrolul, Juan Albin. Să tot aduci ca el.

Dar în rest… de mâna a treia. 90% dintre ei nu au arătat nimic. Păi, am văzut, un exemplu vă dau, vreo cinci jucători de culoare la Chiajna. Doamne ferește!, nu sunt rasist, dar sunt slabi”, a spus recent Adrian Mutu, în direct la emisiunea Digi Sport Matinal.

Dinamo a avut și o ofertă pentru Costache. Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Voluntari, l-a cerut sub formă de împrumut, dar Contra s-a opus.

„Costache a dat randament pe mai multe posturi, e un jucător care își dorește foarte mult să ajungă fotbalist, îmi plac astfel de jucători”, a spus Contra la Dolce Sport.

Gicu Grozav nu are nimic concret în acest moment, dar nici nu se gândește la o revenire în Liga 1.

”Deocamdată nu știu prea multe. Sunt pe acasă acum și aștept să semnez în cel mai scurt timp cu o echipă.

Nu cu una din Liga 1, pentru că, deocamdată, nu vreau în România. Aș vrea să joc tot în Europa”, a spus Grozav.

Grozav nu ia în calcul, așadar, o revenire la Dinamo, spre deosebire de fostul său coleg de la Terek, Gabi Torje. Acesta din urmă își dorește să îmbrace iar tricoul ”câinilor”, dar nu o poate face pentru că mai are contract cu rușii până la 30 iunie 2019. Oficialii lui Terek sunt de acord cu plecarea lui Torje, dar cer în schimb suma pentru care ei l-au cumpărat pe mijlocaș, 1.200.000 de euro.

Adrian Mutu a vorbit și despre un potențial transfer a lui Eric de Oliveira la Dinamo.
„Eric e unul dintre jucătorii pe care îi vrem, dar nu pot să spun cu exactitate care e situația. E un jucător valoros, dar nu e o prioritate pentru noi”

Previous Dinamo București - NK Domzale 3-2. "Câinii" au avut un gol anulat în minutul 13
Next Cosmin Contra a declarat că încă mai așteaptă transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *