Burleanu a ANUNȚAT. Când va fi gata stadionul DINAMO


Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit luni care este cel mai nou termen de finalizare a noului stadion din Ștefan cel Mare, care urmează să fie construit în locul Velodromului. Acesta a anunțat că anul 2021 „pare să fie în momentul de faţă” termenul de finalizare a lucrărilor de construcţie a Stadionului Dinamo, deşi acesta trebuia să fie gata înainte de începerea EURO 2020.

„Anul 2021 pare să fie în momentul de faţă termenul pentru finalizarea Stadionului Dinamo. Nu e o veste foarte bună pentru suporterii dinamovişti, dar se ştiu toate problemele privind dreptul de proprietate al acelui stadion”, a spus Burleanu.

Din motive juridice, lucrările la stadionul Dinamo vor întârzia, noua arenă din Şoseaua Ştefan cel Mare urmând să fie construită pe un alt amplasament, în locul velodromului. Variante de rezervă sunt arenele din Ploieşti, Giurgiu, Voluntari şi Mogoşoaia. În afară de Dinamo, probleme există şi la Stadionul Rapid, acolo unde a fost făcută o estimare prea mică a costurilor, doar 26 de milioane de euro pentru capacitatea de 14.000 de locuri a arenei.

Citește și:

Dan Nistor e la Voluntari! Ce face căpitanul ”câinilor” în această seară

-->
Previous Florentin Petre și-a găsit echipă. Cu cine tocmai a semnat
Next Dan Nistor e la Voluntari! Ce face căpitanul ”câinilor” în această seară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *