Burcă: ”Trebuie să acceptăm”


Dinamo a mai bifat o înfrângere în Liga 1, aseară, cu FCU Craiova, 0-1, pe Arena Națională. Antrenorul Ovidiu Burcă a afirmat că e nevoie de o perioadă îndelungată pentru a aduce echipa la nivelul necesar primei ligi.

”Cred că șutul ăla de la distanță a făcut diferența. Au fost 3 contre în acea fază și de fiecare dată mingea a sărit la ei. Nu spun că a fost ghinion, dar trebuie să ai mai multă agresivitate și determinare. Faza aceea a făcut diferența. Nu știu dacă ar fi trebuit să câștigăm sau nu, dar în niciun caz nu trebuia să pierdem acest meci.

Din păcate, trebuie să acceptăm că am pierdut. Până la urmă, nu contează cum pierzi. E greu, un drum anevoios. Din păcate am pierdut puncte astăzi, trebuie să ne adunăm. Nu există altă rețetă decât multă muncă, disciplină.

E greu să acceptăm că am pierdut astăzi. Nu am făcut un meci rău, am făcut multe lucruri bune, dar pentru a câștiga e nevoie de mai mult. Echipa a căpătat mai multă forță, stabilitate defensivă, dar prea puțin în faza de atac.

Creăm prea puțin, avem prea puțină personalitate, atacăm prea puțin profunzimea. Trebuie să muncim mai mult, iar până la următorul meci să reglăm aceste lucruri”, a afirmat Burcă la OrangeSport.

”Jocul de atac necesită timp. E nevoie de jucători care să înceapă să se simtă între ei, să se sincronizeze. Mai avem până acolo. Anul ăsta, pentru că am pornit târziu, v-am spus că primele 6 luni sunt pentru a forma o echipă competitivă pentru Liga 1”, a completat antrenorul „câinilor”.

”Nu aș vrea să mai vorbesc despre ce ne-ar trebui. Avem niște jucători, vom face tot posibilul să scoatem maxim de la ei în perioada următoare. Ăștia suntem și nu există niciun secret, trebuie foarte multă muncă și disciplină.” Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și:

Acuzația supremă: ”Mouratoglou a premeditat să o scoată pe Simona din tenis”

Previous Bătută de CSU, Dinamo a pierdut și cu FCU
Next Transfer ratat: ”Tatăl lui e dinamovist”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *