Burcă: ”Sunt definitorii pentru viitorul clubului”


Dinamo a intrat și ea în pauza competițională pricinuită de meciurile echipei naționale și ”câinii” vor relua antrenamentele la Săftica începând de miercuri. Sâmbătă de la ora 13:00 este programat un amical la Buzău, cu Gloria Buzău. Ovidiu Burcă a explicat ce-i așteaptă pe dinamoviști în următoarea perioadă.

”Nu știu procentual unde suntem, eu am cerut puțin răgaz deoarece știam ce am găsit aici, dar cred că echipa a înregistrat un progres enorm, mai ales din punctul de vedere al interacțiunii umane. Suntem mult mai conectați unii la alții, la obiectivele clubului. Legat de filozofia de joc, de implemtare, e nevoie de mult mai mult timp, dar încercăm să avem controlul jocului, o circulație bună a balonului, să facem pressing sus, lucruri normale, simple.

Mai avem două meciuri cât două finale, plus un meci de Cupă, nu am tras nicio concluzie, ne concentrăm pe aceste meciuri care sunt definitorii pentru viitorul clubului. Ne dorim victorii, abordăm meciurile și le câștigăm, echipa arată din ce în ce mai bine, va trebui să mergem acolo și să facem cel mai bun joc al nostru”, a declarat Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Postul Crăciunului 2022. Zile cu dezlegare la pește

Previous Ionuț Negoiță a scăpat basma curată
Next Vali Lazăr, pus la zid

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *