Burcă s-a destăinuit: ”De unde?”


Dumitru Dragomir s-a întâlnit cu Ovidiu Burcă la o cafea și a povestit în cadrul emisiunii Profețiile lui Mitică de la Fanatik ce a discutat cu antrenorul lui Dinamo.

”Nu pot să promoveze. Am vorbit chiar acum de dimineață cu antrenorul Burcă. Am stat vreo 45 de minute cu el. A avut întâlnire cu cineva la o cafea la mine la restaurant. Am venit și eu și a rămas cu mine la discuție, pentru că eu sunt de meserie antrenor.

Bine, eu sunt pe era din urmă în care aveam toate categoriile. Eu le-am zis: ‘Băi, nu mai pune presiune pe echipă! Că de-asta n-ai putut să bați ieri!’.

Iar experimentatul conducător de fotbal i-a dat și un exemplu: „Presiunea omoară fotbalistul. Știi ce face Hagi? Pune presiune în timpul săptămânii și îi obișnuiește. În momentul când vine meciul, prin comportarea lui Hagi, jucătorii sunt obișnuiți!

Dar în momentul în care tu zâmbești, mai spui o glumă cu el, iar duminica vrei să îl păstrezi tot în tensiunea pe care a avut-o, nu poți! Că vine altă tensiune peste care îl distruge!

Băi, n-auzi. Zice: ‘Domne, e de neînțeles, că nu dădeau nici o pasă la doi metri!’. Din cauza presiunii”. Ovidiu Burcă i-a dat dreptate lui Dragomir: „A spus: ‘Da, nea Mitică! Asta cred și eu că a fost presiunea’.

Pentru că nu sunt fotbaliști cu un moral deosebit. Noi cu fotbaliștii nu plecăm nicăieri în străinătate lunar, să fie fie întâlniri internaționale, să îi mai pună și o talpă. Am desființat și echipa de diviza C, unde îi căleau bine pe copii. Aici nu ar trebui să joace nimeni peste 20 de ani, așa cum face Hagi!”, a declarat Mitică Dragomir.

Burcă însă recunoaște că încă nu sunt bani la Dinamo:

”Dinamo n-are echipă de promovat! I-am spus lui Burcă: Vrei să promovezi? Băgați bani și cumpărați trei jucători de valoare!”.

‘De unde banii nea Mitică?’, mi-a spus. Burcă nu e băiat prost. El crede în promovare, dar și eu cred că voi fi miliardar”.

Citește și:

Se scumpesc restaurantele. Reguli schimbate de autorități

Previous Vrea la Dinamo: ”Unul dintre parteneri”
Next Acționarii lui Dinamo, criticați

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *