Burcă, optimist înainte de barajul cu FC Argeș


Dinamo are o șansă uriașă de a reveni în Liga 1, la doar un an de la retrogradarea din primul eșalon al țării. Luni, băieții lui Ovidiu Burcă o vor înfrunta în turul barajului pe FC Argeș. Antrenorul dinamovist este optimist.

La începutul campionatului, puțini pariau că Dinamo va putea lupta pentru a promova în Liga 1. Ovidiu Burcă a reușit să coaguleze o echipă în jurul său și acum este la 180 de minute de un miracol. Primul episod, luni, pe Arena Națională. „Am rămas, am fost optimiști, indiferent de momentele prin care am trecut, pozitivi că putem realiza încă din primul an promovarea. Avem câteva probleme medicale, dar pentru orice problemă, există și soluție. Sunt convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun. Din punct de vedere mental, toți băieții conștientizează importanța momentului. Astfel de meciuri le pregătești un an întreg. Nu am făcut nimic special față de ce am făcut până acum.

Sunt încrezător în șansele noastre, le pregătești un an întreg. Am lucrat foarte bine, am creat o stare de spirit fantastică, din punct de vedere al filozofiei, avem mare încredere și convingere. E clar că e un meci în două manșe, am văzut că Bogdan Vintilă vrea să tranșeze în primul meci, eu în două meciuri. Indiferent de jucători sau antrenor, nu există echipa perfectă. Orice echipă, la orice nivel, are puncte forte sau mai puțin bune. I-am analizat, știm clar ce avem de făcut tactic, sper să fiu și eu inspirat, planul l-m început săptămâna asta. Băieții au în cap harta meciului, dar, încă o dată, astfel de meciuri este important să le joci organizat, disciplinat, cu încredere și entuziasm.

Nu avem multe de pierdut, e important pentru club să revină în prima ligă. Dar dacă ne uităm la ce era în urmă aici cu câteva luni în urmă, va fi o experiență. Ne dorim să trecem, va fi extraordinar, dacă nu, o vom lua de la capăt la anul”, a spus Burcă azi.

 

Citește și

S-a terminat! ”Ies la război cu F-16, dar nu pentru el”

 

 

Previous Veste imensă pentru fanii lui Dinamo
Next Mesajul lui Burcă înaintea barajului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *