Burcă: „Oamenii nu așteaptă decât victoria”


-->
Oțelul Galați a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în ultimul meci al rundei secunde din Liga 2. Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor” a vorbit după prima înfrângere a sezonului a alb-roșiilor.

„Asta e situația, suntem dezamăgiți dar cumva știm care e situația, nu am de ce să mă plâng, știu unde am venit. Am pierdut un meci, mergem înainte, avem foarte mult de muncă. Toți sperăm că după ce s-a întâmplat în ultimii ani și după retrogradarea asta nenorocită să se stabilizeze lucrurile.

Avem mult de muncă, știu ce am găsit aici. Am venit, mi-am asumat. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înaintea mea, dar trebuie să fim echilibrați și să mergem înainte. A fost o repriză în care am jucat fără personalitate, ne-am speriat foarte rău de pressingul lor.

Asta e situația, avem foarte mulți jucători tineri. Am jucat cu 4-5 jucători sub vârstă. Trebuie să câștigăm fiecare meci, asta e istoria clubului, să se bată la fiecare meci pentru puncte. Aici oamenii nu așteaptă decât victoria. Sper ca jucătorii tineri să vină repede și să înțeleagă că ăsta e clubul, ori reziști la presiune, ori…

Ori înveți să gestionezi alte lucruri, ori există echipe unde nu există astfel de presiune”, a declarat Ovidiu Burcă la Orange Sport.

CItește și:

Dinamo, după eșec: ”Vin trei”

Previous Anunțul lui Iacob după eșecul de azi
Next Dinamo aproape de a fi vândută

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *