Burcă nu-l critică pe Dujmovic, care a gafat grav


Dinamo a avut un meci teribil la Buzău, acolo unde a fost condusă după doar un sfert de oră. Larrucea și Ahmed Bani, din penalty, au adus însă un punct pentru băieții lui Ovidiu Burcă. Antrenorul dinamovist și-a lăudat echipa după meci.

Dinamo se pregătește doar de baraj, după acest 2-2 de la Buzău. Este la 6 puncte de Oțelul, care are însă un meci mai puțin jucat. „Mulțumit de ce am văzut astăzi din puncte de vedere tactic. Sunt mulțumit de reacția jucătorilor, să revenim de la 2-0, sincer, îmi arată că echipa are caracter. Chiar am văzut UTA contra celor de la Cluj, am văzut Mioveniul. Sunt echipe cu jucători foarte buni, dar noi nu ne gândim deocamdată la baraj. Dacă e să ajungem la baraj, vom lua fiecare meci în parte și ne vom gândi doar la victorie”, a spus antrenorul dinamovist după meci.

Filip Dujmovic i-a luat locul gafeurului Oncescu între buturi, însă a greșit grav la primul gol al gazdelor. Chiar și așa, nu a fost criticat de Burcă. „O strategie care ne-a adus în play-off, cu un portar tânăr, acum suntem criticați pentru asta. Ați văzut astăzi că oricine poate să greșească. Important este că echipa a avut reacție și a revenit de la 2-0”, a completat Burcă.

Citește și

Părintele Calistrat replică pentru Dana Nălbaru: „Eu n-am nimic cu Dana asta Nălbaru, schimbarea religiei este un punct al ei de vedere”

 

 

 

 

Previous Burcă schimbă portarul pentru jocul cu Buzăul
Next Unul din șefii lui Dinamo atacă arbitrajul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *