Burcă îi simte motivați pe jucători


-->
Ovidiu Burcă, 42 de ani, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul orgoliilor cu CSA Steaua și a dezvăluit cum este atmosfera în lot și ce a pregătit pentru duelul de vineri seară. Acesta a oferit un interviu amplu în GSP.

– Domnule Burcă, ce înseamnă acest meci pentru dumneavoastră, cât de mari sunt emoțiile?
– Emoții nu am. Poate atunci când o să văd stadionul plin… Nu prea mă mai mișcă ușor lucrurile. Important e să ai echilibru, să fii lucid. Aștept meciul cu mare bucurie și cu nerăbdare.

– Jucătorii?
– Pe ei îi simt foarte motivați, mai ales după 3 puncte cu Chiajna. Cred că am făcut un meci consistent. Cel mai important e că se confirmă anumite lucruri când câștigi puncte. A fost o gură importantă de oxigen pentru Dinamo. Jucătorii așteaptă cu încredere meciul.

– Mai joacă ei pentru emblema de pe piept, mai poate exista ideea „să joci cu sufletul”?
– Eu le spun, nu doar acum, ci mereu, că meciurile trebuie să le tratăm cu aceeași importanță indiferent că jucăm cu Steaua sau cu alte formații mai puțin cotate. Da, e un meci special, unii îl vor resimți altfel, eu vreau să le dau liniște, echilibru, luciditate, știu că rivalitatea istorică dezvoltă energii mari. Încerc să continuăm procesul de dezvoltare, important e să jucăm bine, apoi vor veni și rezultatele.

Citește și:

Previous Mesaj războinic al lui Adi Popa
Next Se anunță atmosferă de zile mari vineri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *