Burcă iese la atac după eșecul de ieri


-->
Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, este convins că jocul echipei va arăta într-un mod diferit peste două luni, după ce se vor integra noii veniți.„Concluziile sunt că am pierdut 2-0, dar nu cred că am făcut un meci prost. Încerc să creez o echipă care să joace într-o anumită manier

ă, cu un joc dominant. Sunt ferm convins că vom reuși. Au rămas la Dinamo jucătorii care își doresc. Din păcate n-am timp, e scurt, a început campionatul și ca să construiești o echipă trebuie să muncim mult.

Trebuie să învățăm să pierdem. Nu mi-a fost frică pentru că a trebuit să scurtez procesul de integrare. Cred că vor aduce un plus echipei. Am văzut multe lucruri bune, am avut controlul balonului, am văzut o echipă care a arătat așa cum trebuie să arate Dinamo.

Spun că am văzut multe lucruri bune, sunt mâhnit că pierd, mai ales cu 2-0. Eu cred că echipa are foarte mult potențial. Cred că am nevoie de 6-8 săptămâni să pun echipa pe picioare”.

Ba mai mult, antrenorul „câinilor” anunță și noi transferuri la echipă: „Cred că o să mai vină doi jucători săptămâna viitoare”.

Burcă a trimis mai multe „săgeți” către conducerea lui Dinamo: „E de lucrat în toate compartimentele. Nu pot eu să repar mizeria din ultimii doi ani din clubul ăsta.

Cred că vom arăta cu totul altfel, îi simt pe jucători că vor să își ridice nivelul. Dinamo nu poate fi o echipă reactivă și trebuie să aibă un stil dominant. Dar avem nevoie de timp”.

Dinamovistul nu i-a uitat nici pe fani și înțelege cât de frustrant e pentru ei această situație: „Suporterii, săracii, vin după noi, și-au pierdut și ei răbdarea, dar cred că vom arăta altfel cu venirea acestor jucători care aduc plusuri și dinamică. Vom arăta cu totul altfel de la săptămână la săptămână. Uşor-uşor o să arătăm mult mai bine”, a declarat Ovidiu Burcă după înfrângerea cu 2-0 cu Viitorul Târgu-Jiu.

Citește și:

Galata, cel mai romantic loc de pe litoralul bulgăresc

Previous Surprize enorme în formula de start
Next Veste mare dată fanilor dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *