Burcă, furios pe jucătorii lui Dinamo! Discurs memorabil


Ovidiu Burcă i-a demolat pe jucătorii lui Dinamo. Antrenorul a fost extrem de furios când au aflat că băieții lui au făcut grevă și a izbucnit azi, la prima conferință de presă a anului 2023.

Burcă a făcut un discurs memorabil în fața ziariștilor. Iată declarațiile:

„Să le fie rușine pentru ce au făcut zilele trecute! Nu aveau niciun drept să facă ce au făcut! Sunt un om echilibrat, care încearcă să le ofere fotbaliștilor ce e mai bun. De când am venit aici, nu le-a lipsit nimic jucătorilor. Nu sunt în Liga 1 5 echipe care au condiții cum are Dinamo, de la bucătar propriu până la condițiile financiare. Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele, așa consider că trebuie să tratezi jucătorii. Ce au făcut ei este o mare pată pe obrazul acestui club! Au dat cu piciorul într-o zi la ce am încercat să facem în aceste luni. Două luni de întârziere nu este o tragedie! I-am rugat personal să aștepte, pentru că săptămâna asta se vor rezolva o parte din probleme. Săptămâna asta a fost extrem de complicată pentru mine. Acest grup de jucători a picat testul loialității față de acest club, față de oamenii care au reparat vestiarele, care le-au trimis mâncare. Eu nu accept lucrul ăsta!

Sunt foarte dezamăgit, pentru că eu am tras semnale de alarmă. I-am simțit că erau așa, dar au făcut grevă, nu s-au antrenat. Trebuie să reconstruim totul. Față de suporteri nu aveau voie să facă asta! Față de clubul ăsta, care este într-un moment delicat, nu aveau voie! Toată lumea a știut unde vine. Sunt lipsuri, au fost, s-a retrogradat. Am nevoie de jucători lângă mine care să se identifice cu mine. Le-am cerut răbdare o săptămână. Nu le-am cerut mult! Nu aveau niciun motiv să facă ce au făcut!

Vreau lângă mine oameni care să fie motivați dincolo de aspectul material. Nu condamn pe nimeni. Un om e motivat de bani. La Dinamo nu vii azi pentru bani. Dinamo îți poate oferi pasiune și nu ai voie să înșeli așteptările oamenilor. Vreau la Dinamo azi oameni care au un ideal. Asta le cer și suporterii. Cei care rămân aici să fie motivați de un ideal care merge dincolo de lucrurile materiale. Noi încercăm să le punem la dispoziție cele mai noi metode. Ne spargem creierii ca să-i tratăm ca pe sportivii mari. Mie nu îmi place să fie șantajat. Suporterilor nu le place să fie șantajați!

Vreau lângă mine jucători care cred în obiectivul care în vară părea imposibil. La drumul ăsta se înhamă oameni cu idealuri. Unii au anumite nevoie, nu arăt cu degetul. Dacă nu se poate, le-am spus să-și ia geanta și să plece acasă! Când am venit, am întrebat dacă e cineva care nu suportă presiunea. Au fost două mâini ridicate și i-am poftit afară. Cine nu acceptă situația e liber să plece! Să vorbească cu președintele și să-și rezilieze contractul!”

Citește și:

Sfaturi pentru soții: ”În asta stă puterea femeii”

Previous Urmările grevei: 5 jucători dați afară!
Next Răducioiu îl contrazice pe Burcă: ”Sunt dezamăgit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *